fb, twitter, blog




lagu

chatbox


ShoutMix chat widget

snow

disable copy

21 July 2011

ujian komputer JPJ

tiba2 rasa nak share something dengan korang yang akan mengambil lesen memandu....
x kisah la amik lesen kereta or motor...
sebab procedure asasnya sama je kan....
sharing is caring....*woot woot

selalu kita dengar ramai orang susuh nak lepas ujian komputer...*mostly lelaki
kenapa ek??
faktor utama adalah malas membaca buku undang-undang...
pastu kena la ambil banyak kali...
serius sangat membazir...

sebenarnya semua masalah de penyelesaian...
bagi yang malas baca korang downdload jer sofware berkomputer JPJ tue...
serius ada...
soalan lebih kurang...
so, kat situ lebih mudah untuk ulangkaji...
sebab soalan berubah-ubah...
korang absorb la jawapan...
soalan die mungkin sebijik sejiban kuar...
cuma die tukar cikit...
tapi konsep tetap sama...

korang search jer kat google "ujian komputer JPJ" or apa2 yang berkaitan...
sorry, sebab saya tak save link saya jumpa tu...
kalau korang buat latihan kat software nie,  kemungkinan korang akan mendapat markah yang tinggi...hohoho

kat bawah nie adalah contoh soalan dalam software yang saya download tu...










good luck...
hope ini membantu korang semua lulus....

1 comment:

Abdul Hisyam said...

kat mana nak download software JPJ nie?